Alegeri parlamentare. Gabriela Firea: Creștere de pensii și salarii

Gabriela Firea a vorbit despre programul de guvernare PSD cu privire la creșterea salariilor și pensiilor românilor. Primarul Capitalei declară că salariile se vor mări cu un procent de 40% în următorii doi ani, iar pensiile cu 60% în timpul celor patru ani de mandat.

Creșterea salariilor bugetarilor va fi de 40%. De la 1 ianuarie ar fi prima creștere planificată, la 1400 de lei. Deci, de la 1250, cât este acum până la 1400 de lei, de la 1 ianuarie 2017. A doua tranșă de mărire ar fi din ianuarie 2018. Salariile bugetarilor au crescut în timpul guvernării PSD cu 66%, deci despre noi nu se poate spune că suntem niște oameni care propunem măsuri care nu se realizează. Am fost la guvernare, am dovedit aceste lucruri, le-am făcut, sunt cunoscute de toată lumea și vom face așa în continuare.

În ceea ce privește pensiile românilor, noi le-am crescut cu aproximativ 20%, iar creșterea prognozată este de 60%, prima dintre creșteri fiind de la 1 ianuarie. Minima de la 871 lei la 1000 de lei. Restul de 40% se va realiza în timpul mandatului, în cei patru ani de guvernare., a declarat Gabriela Firea, în direct, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel