ALEGERI 2016. UDMR Bihor a depus listele pentru alegerile parlamentare

UDMR Bihor a depus luni la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) din incinta Instituţiei Prefectului listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

După ce grupul de potenţiali parlamentari a depus dosarele cu documente, ce urmează să fie verificate pentru a rămâne candidaturile definitive, preşedintele UDMR Bihor, Cseke Attila, a declarat că formaţiunea pe care o conduce mizează pe un mandat de senator şi două, chiar trei mandate de deputat.

Liderul UDMR Bihor, actualmente deputat, a spus că este o listă a comunităţii maghiare, cu foarte multe personalităţi, din diverse domenii, cu experienţă şi profesionalism, formată din reprezentanţii întregii etnii, inclusiv din reprezentanţi ai bisericilor tradiţionale maghiare.

Ne propunem cu această echipă să aducem din Parlament un respect mai mare pentru bihoreni, astfel încât Oradea şi Judeţul Bihor să-şi poată ocupa locul pe care îl merită, în perspectiva unei eventuale regionalizări sau reorganizări administrativ-teritoriale, municipiul Oradea să devină centru regional. Ne propunem o descentralizare accentuată care va aduce decizia mai aproape pentru cetăţean, descentralizare care include şi o descentralizare fiscală. Atunci când UDMR Bihor a fost puternic, a reuşit să-şi impună miniştri, secretari de stat în Guvern, iar aceştia la rândul lor au adus o dezvoltare accentuată în judeţul Bihor şi municipiul Oradea, a declarat preşedintele filialei UDMR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel