ALEGERI 2016. Dolj: PSD a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

ALEGERI 2016. PSD Dolj a depus, joi, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, a declarat că organizaţia pe care o conduce are pe lista de candidaţi cele mai multe femei.

'Astăzi am depus lista de candidaţi pentru Parlamentul României a Organizaţiei PSD Dolj. Suntem conştienţi că avem o listă foarte bună, cu mulţi oameni noi, avem pe listă multe femei. În discuţiile cu cei de la Bucureşti am aflat că suntem judeţul cu cele mai multe femei pe listă, avem şi oameni cu foarte multă experienţă şi suntem convinşi că în noul mandat îşi vor aduce aportul la legi şi amendamente în aşa fel încât să ne facă cinste nouă celor care i-am propus şi celor din judeţul Dolj care vor vota această echipă', a spus Manda.

ALEGERI 2016. Acesta a subliniat că este foarte important pentru PSD să obţină un număr foarte mare de voturi la Dolj, dar şi în ţară, pentru a forma guvernul.

'Bătălia nu este despre cine va fi în Parlament şi cine nu, ci despre câte mandate vom strânge pentru a reuşi să dăm candidatul de prim-ministru şi guvernarea pe care ne-o propunem în mandatul următor. De câte ori PSD a guvernat, acest lucru s-a văzut în buzunarele românilor, s-a văzut bunăstarea s-a văzut creşterea economică şi faptul că facem o politică prin care după 11 decembrie să nu poată fi dată la o parte şi chestiuni precum tinerii frumoşi şi liberi şi alţii să poată să impună pe alţii pe care nu i-au votat românii', a mai spus Manda.

ALEGERI 2016. Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele PSD Craiova, care va coordona campania PSD la Dolj, a afirmat că pe liste sunt foarte multe persoane care lucrează în administraţia locală şi care ştiu foarte bine ce modificări legislative trebuie făcute în perioada următoare astfel încât să se deblocheze administraţia.

'Sper din toată inima ca cetăţenii să fie aproape de noi, aşa cum am fost şi noi alături de ei în perioadele în care am guvernat', a precizat vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu. Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj, a declarat că PSD Dolj se bazează pe o echipă tânără şi foarte puternică.

'Ne bazăm pe o echipă tânără şi foarte puternică şi ne prezentăm în faţa oamenilor în luna următoare cu acest grup foarte important şi sperăm că la nivelul întregii ţării şi la nivelul organizaţiei de la Dolj să fim pe podium cu numărul de mandate câştigat. Acest lucru se va putea petrece numai în condiţiile în care cetăţenii ne vor da votul şi noi vom face tot posibilul să demonstrăm că suntem mai buni decât ceilalţi', a afirmat Prioteasa.

ALEGERI 2016. Acesta a subliniat că mulţi dintre cei care candidează la Dolj sunt consilieri judeţeni sau locali care au demonstrat de-a lungul timpului că sunt pregătiţi şi cunosc foarte bine problemele judeţului.

ALEGERI 2016. Candidaţii PSD din Dolj la Camera Deputaţilor sunt, în ordine, Lia Olguţa Vasilescu, deputatul Ion Călin, preşedinte executiv al PSD Dolj, Alina Tănăsescu, vicepreşedinte CJ Dolj, Alexandra Presură, consilier judeţean, Florinel Stancu, consilier judeţean, Eliza Peţa, directorul SC Salubritate SRL Craiova, Ovidiu Flori, primarul comunei Işalniţa, Valerică Pupăză, primarul comunei Cârcea, Mihai Neaţu, director Transelectrica şi consilier judeţean, Marin Marian Viorel, consilier judeţean.

ALEGERI 2016. Singura modificare a listei propuse de PSD Dolj după discuţia cu conducerea centrală a PSD, a spus Manda, a constat în schimbarea locurilor primarilor Pupăză şi Flori, respectiv Pupăză a trecut de pe locul 8 pe locul 7. Candidaţii PSD Dolj pentru Senat sunt deputatul Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj, Radu Preda, city managerul Craiovei, Lavinia Craioveanu, consilier judeţean şi inspector general al IŞJ Dolj, şi Cosmin Vasile, vicepreşedinte CJ Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel