Accident de tramvai în Pasajul Lujerului: 37 de răniți, cinci fiind în stare gravă

imagini-socante-de-la-accidentul-de-tramvai-din-capitala-145717
imagini-socante-de-la-accidentul-de-tramvai-din-capitala-145717

În accidentul de tramvai produs în această dimineață în Pasajul Lujerului, cinci persoane au fost rănite grav, iar 32 au traumatisme și fracturi. Toți răniții au fost direcționați pentru îngrijiri medicale la trei spitale din Capitală.

"Au fost evacuate 37 de persoane implicate în accident. Din fericire, până în prezent, nu a fost înregistrat niciun deces. Cinci persoane sunt în stare mai gravă, trei prezentând traumatisme cranio-cerebrale cu plăgi ale scalpului şi două dintre ele cu traumatisme toracice. Răniţii au fost evacuaţi către spitalele de urgenţă Elias, Universitar şi Floreasca din Capitală", a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, pentru România TV.

Printre cei răniți se află şi un copil care a suferit cu traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic. Micuţul a fost transportat la Spitalul Floreasca.

În accidentul de tramvai din Pasajul Lujerului au fost implicate patru tramvaie 41, care circulau pe sensul de mers spre Piața Presei Libere, iar primele investigații arată că vatmanii nu se aflau sub influența alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel