A furat o ambulanță, a gonit 160 de km cu poliția pe urme, după care a plonjat în Lacul Ontario / VIDEO

A furat o ambulanță, a gonit 160 de km cu poliția pe urme, după care a plonjat în Lacul Ontario  /  Sursă foto: Captură Twitter
A furat o ambulanță, a gonit 160 de km cu poliția pe urme, după care a plonjat în Lacul Ontario / Sursă foto: Captură Twitter

O femeie a furat o ambulanță, a gonit pe șosele peste 160 de kilometri, după care a plonjat în Golful Irondequoit.

O femeie care a furat o ambulanță duminică a plonjat  în Golful Irondequoit, potrivit Poliției. Accidentul a pus capăt unei urmăriri prin mai multe districte din New York, de la Utica la Rochester. După eveniment, femeia a fost scoasă din apă și luată în arest.

Poliția a spus că o femeie a furat ambulanța de la un spital din Utica, duminică dimineață. Kunkel, compania de ambulanță, a declarat pentru CNY Central că a fost furată dintr-un garaj deschis în timpul curățării și că nimeni altcineva nu se afla în interiorul vehiculului când femeia l-a furat.

Mai târziu, Poliția de stat din New York a văzut ambulanța pe străzi și s-a angajat într-o urmărire de 80 de kilometri, după care au pierdut-o. Urmărirea a fost reluată din nou lângă Rochester, la mai mult de 160 de kilometri de locul unde se presupune că a fost furată ambulanța. Poliția a făcut mai multe încercări nereușite de a opri vehiculul, precizează Insider.

Șoferița a ajuns în cele din urmă la un drum în apropierea Golfului Irondequoiy și a plonjat cu mașina în Newport Yacht Club. Videoclipul postat de Dan Schrack, reporter pentru WHAM-TV, a arătat momentul în care barca a lovit apa. Poliția a spus că femeia a fost scoasă din apă și cu o barcă privată, înainte de a primi asistență medicală și de a fi arestată, potrivit Syracuse.com.

Femeie din Galați, prinsă băută la volan, fără permis și cu doi copii în mașină

O femeie de 38 de ani a ajuns 'vedetă' pe Internet după o reprezentație în fața polițiștilor locali din Galați.  În noaptea de marți spre miercuri, femeia a fost oprită în trafic, cu greu, de către agenții care au observat-o conducând haotic.

Când a coborât din mașina în care se mai aflau și doi copii, femeia a întrebat 'Am făcut ceva atât de grav?'.

Un polițist i-a cerut permisul auto, dar ea a continuat să întrebe ce a făcut greșit. A doua cerere a polițiștului cu privire la permisul auto a venit cu un răspuns neașteptat. 'Nu am', a spus femeia, precizând de asemenea că 'mașina am furat-o.'

Când a fost întrebată dacă a consumat băuturi alcoolice, femeia a răspuns afirmativ și a menționat că a băut vin de țară (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel