Veste bună de la Casa Regală: anunțul Principesei Margareta

Principesa Margareta a declarat că sănătatea mamei sale, Regina Ana, s-a îmbunătățit. Alteța Sa Regală a precizat că speră ca Regina Ana și Regele Mihai să petreacă împreună Crăciunului la domeniul regal de la Săvârșin.

Principesa Moştenitoare Margareta a vorbit despre familia sa, sâmbătă dimineaţă, pe peronul gării Băneasa din Bucureşti, înainte de a pleca într-o călătorie-simbol la Sinaia, cu trenul regal, dedicată Zilei Naţionale a României, potrivit Mediafax.

Aceasta a precizat că Regele Mihai şi Regina Ana nu pot să participe la evenimentele organizate de Familia Regală pentru a marca ziua de 1 Decembrie, aceştia nefiind în prezent în România.

"(Regele Mihai, n.r.) a venit recent în România. Este prea mult să fie tot timpul în avion", a spus principesa Margareta, referindu-se la faptul că Regele Mihai I a venit în România pe 19 noiembrie.

Pe de altă parte, întrebată de presă care este starea de sănătate a Reginei Ana în prezent, principesa Margareta a spus: "Se simte mult mult mai bine acum".

Totodată, răspunzând unei alte întrebări, principesa Margareta a spus că speră că Regele Mihai şi Regina Ana vor veni de Crăciun în România. "Sperăm. Nu ştiu încă. Nu mi-au spus. Dar oricum va fi la Săvârşin", a mai spus principesa Margareta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel