Realitatea TV nu va mai fi evacuată din Willbrook. Decizia aparţine instanţei

Postul Realitatea TV nu va mai fi evacuat deocamdată din sediul Willbrook, loc unde îşi desfăşoară în prezent activitatea. Decizia a fost obţinută în instanţa în urma unei ordonanţe prezidenţiale depusă de cei de la Realitatea Media. Astfel, postul de televiziune a primit dreptul de  rămâne în continuare în sediul din zona Otopeni, potrivit paginademedia.ro.

Cu alte cuvinte, instanţa a decis că Realitatea TV nu poate părăsi sediul de la Willbrook până ce nu se soluţionează irevocabil dosarul litigiului de fond, dosar ce are ca prim termen a doua jumătate a lunii iunie. Motivul pentru care proprietarii ar vrea să evacueze postul de televiziune ar fi nenumăratele restanţe la plata chiriei, informează paginademedia.ro din surse proprii.

Cu toate acestea, decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. Ea poate fi atacată în cinci zile de la pronunţare.

Decizia instanţei: "Admite cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta SC REALITATEA MEDIA SA în contradictoriu cu pârâţii SC GEOPOL INTERNAŢIONAL SRL şi SC ACARTA CONSTRUCT SRL, astfel cum a fost precizată. Constată că reclamanta nu poate fi evacuată din imobilul situat în clădirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucureşti până la soluţionarea irevocabilă a litigiului de fond ce face obiectul dosarului nr 16807/3/2015. Dispune continuarea derulării activităţii reclamantei în imobilul din clădirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucureşti, până la soluţionarea irevocabilă a dosarului nr 16807/3/2015. Obligă pârâţii în solidar să nu procedeze la evacuarea reclamantei SC REALITATEA MEDIA SA şi să continue asigurarea furnizării utilităţilor necesare continuării activităţii reclamantei în spaţiul situat în clădirea WILLBROOK nr 172-176, sector 1 Bucureşti. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 15.05.2015".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel