Nigel Farage, pus la punct de Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Marea Britanie în 2014

Foto: The Independent
Foto: The Independent

Victor Spirescu, celebru în rândul britanicilor drept primul român care a imigrat în Marea Britanie după relaxarea controalelor la graniță, a declarat că liderul UKIP, Nigel Farage, "spune multe lucruri stupide" și le-a recomandat prietenilor români să nu vină în Insulă.

"Nu le spun să vină aici. Este foarte greu. În țara aceasta, doar dacă ai noroc reușești să urci, să economisești bani. Am venit aici să muncesc, să fac bani, nu pentru ajutoare sociale", a declarat Victor Spirescu într-un interviu pentru The Telegraph, în care a mai povestit că în ultimii ani s-a străduit să strângă bani pentru a se întoarce acasă cu economii.

El l-a criticat pe președintele partidului anti-imigrație, UKIP. "Spune multe lucruri stupide. Are o problemă cu imigranții, dar are o soție imigrantă".

Spirescu a mărturisit că îi este dor de viața de acasă și că după ce va face destui bani se va întoarce pe în România pentru a trai o viață frumoasă. "Vreau să înființez o micuță companie de construcții. Dacă nu, mă întorc și voi trăi ca un rege. Voi avea o groază de bani pentru costurile nivelului de trai din România. Vreau să traiesc în satul meu, să-mi fac o casă", a mai spus el.

După ridicarea restricțiilor de călătorie, la 1 ianuarie 2014, aproximativ 47.000 de români și bulgari au intrat pe piața forței de muncă din Marea Britanie.

Planul anti-români cutremură UE: Merkel renunță la Cameron

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel