Claudiu Popa, declarație surprinzătoare la Realitatea TV: Nu aș accepta nicio clipă

Claudiu Popa, prezentatorul emisiunii Newsroom de la Realitatea TV, a făcut o declarație publică pentru a lămuri unele aspecte legate de implicarea numelui său într-un dosar în care anumite persoane sunt suspectate de operațiuni cu țigări care conțin substasnțe interzise.

În emisiunea de vineri, Newsroom, ora 16.00, prezentatorul Claudiu Popa a declarat:

”Din respect pentru breasla din care fac parte, din respect pentru familia mea și, în fine, pentru mine, doresc să fac o declarație publică:

Imediat după weekendul care a trecut, la începutul acestei săptămâni colegi jurnaliști de la alte instituții de presă m-au contactat pentru a cere o declarație la o presupusă implicare a mea într-un incident în care mai multor persoane pe care le cunosc, dar care nu-mi sunt apropiate, care nu-mi sunt prietene, le-au fost reținute de oamenii legii țigări suspecte că ar conține substanțe interzise de lege. Acest incident ar fi avut loc weekendul trecut, la un eveniment. Imediat cum am aflat de la colegii de presă de aceste zvonuri am dat patru telefoane: două la instituțiile abilitate în Combatarea Crimei Organizate și Antidrog, unul la conducerea acestei instituții la care sunt angajat și un telefon avocatului meu. Am fost informat de instituțiile statului că pe numele meu nu există vreo sesizare, plângere, dosar de cercetare ori alt document oficial. Asta s-a întâmplat luni.

În ultimele 5 zile, am primit două telefoane cu număr necunoscut, în care famila mea - adică fosta iubită (jurnalist) și fiul meu de 4 ani erau amenințați împreună cu mine că o să mi se facă gurița mică în curând.

Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr și nu vând, nu consum substanțe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aș accepta nicio clipă ca instituția la care lucrez să fie târâtă în mizerie și nici familia mea. Acesta este motivul pentru care unul dintre telefoanele pe care le-am dat a fost la conducerea acestei instituții,  având în vedere că eu - de luni până vineri - de la ora 14.00 la ora 17.00 sunt redactor, prezentator, moderator. Sunt una dintre imaginile acestei instituții (Realitatea Tv - n.r.).

Acesta este motivul acestei declarații. Este singura pe care o fac pe acest subiect și nu mă voi lăsa târât în niciun fel de mizerie, nu voi rosti instituții ale statului, că poate cineva îți dorește să fiu atras în exprimarea de fraze în care să folosesc instituții ale statului fie politice, fie publice”. a precizat Claudiu Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel