Un tânăr a ajuns VIRAL pe TikTok după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare

Foto ilustrativ. Imagine de Nitish Gupta de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Nitish Gupta de la Pixabay

Un tânăr condamnat la 24 de ani de închisoare a devenit viral pe TikTok.

Cameron Herrin, în vârstă de 21 de ani, a devenit viral pe TikTok după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru că a omorât o tânără mamă şi pe copilul acesteia într-un accident. 

Tânărul a provocat accidentul în urmă cu trei ani, în timpul unei curse ilegale de maşini în Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii.

În ultimele zile, au fost postate pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, numeroase clipuri video cu Cameron Herrin aflat în sala de judecată. Internauții, în special femeile, i-au luat apărarea pe motiv că 'arată bine', potrivit World of Buzz.

Contul de TikTok al tânărului a ajuns astfel la 1,6 milioane de fani.

Cameron a spulberat cu un Ford Mustang o mamă și pe fiica ei 

În mai 2018, când s-a produs accidentul, Cameron Herrin avea 18 ani şi conducea un Ford Mustang pe străzile din Tampa, Florida. S-a luat la întrecere cu un prieten și, cu o viteză de aproximativ 160 de km/h, a spulberat-o pe Jessica Reisinger-Raubenolt şi pe fiica acesteia, Lilia, în vârstă de numai un an.

Cele două au murit pe loc. Familia a cerut pedeapsa maximă pentru Cameron Herrin, respectiv 30 de ani, dar o instanţă de judecată l-a condamnat la 24 de ani de închisoare.

Scenele unei crime, virale pe TikTok

Un videoclip în care erau prezentate scenele unei crime a ajuns, recent, viral pe TikTok. În imagini apărea o fată care începe să danseze, iar câteva secunde mai târziu, cadrul se schimbă cu momentul în care mai mulți indivizi ce vorbeau spaniolă decapitează un tânăr, potrivit Daily Mail

Ulterior, un purtător de cuvânt al TikTok a cerut scuze public pentru cele întâmplate. 

'Apreciem efortul comunității noastre de a avertiza cu privire la acest videoclip. Acesta probabil a fost preluat de pe un alt site și editat în așa fel încât să poată fi postat pe TikTok.

Videoclipul original a fost eliminat rapid, iar sistemele noastre detectează și blochează în mod proactiv încercările de reîncărcare a clipului. Ne cerem scuze celor din comunitatea noastră, inclusiv moderatorilor noștri, care ar fi putut ajunge la acest conținut.', a spus purtătorul de cuvânt, conform Mediafax. 

De altfel, în octombrie 2019, Daily Mail a raportat că o serie de conturi legate de ISIS au fost eliminate după postarea unor clipuri care înfățișau decapitări și tortură. În septembrie 2020, a apărut un alt clip cu un bărbat care se sinucide live. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel