Un director din Primăria Timișoara, acuzat că a trimis un BMW al instituției ca să-i aducă iubita de la București

Ionuț Nasleu, un director de la primăria Timișoara este acuzat că în timpul pandemiei a trimis un BMW ce aparține Piețe S.A. pentru a-și aduce iubita de la București. 

În plină stare de urgență, provocată de pandemia de coronavirus, când Poliția și Armata erau în stradă pentru a impune restricțiile de circulație, directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu, a trimis mașina de la societatea municipalității, cu doi angajați, de la Timișoara la București pentru a o transporta în orașul pe pe Bega pe noua sa ”cucerire” și înapoi în capitală. ”Eram la serviciu și Nasleu m-a chemat și mi-a spus să merg la București, să-l iau și pe colegul meu Ghiță Iștoc și să mergem după o cunoștință de-a lui. Ulterior, am observat că nu era o cunoștință, s-au cunoscut pe internet. În notele contabile se vede dovada că am fost la București pentru că se vede după alimentări”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Marius Ștefoni.

Ioan Nasleu a semnat ca director general o adeverință de angajator și pentru cea care trebuia adusă la Timișoara – Laura Aștileanu despre care a scris că este ”colaborator permanent al societății Piețe SA din Timișoara”, că deplasarea persoanei respective este esențială pentru activitatea organizației și nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel