Trupul neînsufleţit al Mihaelei Ursuleasa, depus la Ateneul Român

Trupul neînsufleţit al pianistei Mihaela Ursuleasa, care a fost găsită decedată, pe 2 august, în apartamentul său din Viena, a fost depus joi, în jurul orei 10.45, în foaierul Ateneului Român din Bucureşti, unde admiratorii îi pot aduce un ultim omagiu.

[caption id="attachment_218467" align="alignnone" width="640"] Foto: Mediafax[/caption]

Mama pianistei, Agripina, şi fetiţa ei, Ştefania, sunt prezente în foaierul Ateneului Român, unde a fost depus sicriul, care este închis.În faţa sicriului se găseşte o fotografie a pianistei, iar pe fundal se poate auzi o înregistrare cu muzică de pian în interpretarea Mihaelei Ursuleasa.

Printre persoanele care au venit să îi aducă un ultim omagiu pianistei Mihaela Ursuleasa se numără Nicolae Licareţ, directorul artistic al Filarmonicii "George Enescu", şi Victor Opaschi, secretar de stat în Ministerul Culturii.Totodată, au fost trimise coroane de flori din partea Ministerului Culturii şi conducerii Radio România.În jurul orei 14.00, la Ateneu este aşteptată și soprana Angela Gheorghiu, cu un cor care va susţine un moment muzical dedicat memoriei pianistei Mihaela Ursuleasa.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei va rămâne la Ateneul Român până în jurul orei 19.00, după care va fi depus la capela cimitirului Bellu, unde pianista va fi înmormântată vineri, la ora 9.30. Pianista va fi înmormântată într-un loc de veci care aparţine familiei sale.

Pianista Mihaela Ursuleasa a fost găsită decedată în apartamentul ei din Viena de impresara sa, Andreea Butucariu. Aceasta,în vârstă de 33 de ani, se stabilise la Viena de foarte mulţi ani, unde locuia cu mama ei şi fetiţa sa.Autorităţile vieneze au indicat drept cauză probabilă a morţii pianistei o comoție cerebrală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel