Surpriză: Cine va prezenta Observatorul de week-end, de la Antena 1

Pupitrul celor mai importante informații pe care postul Antena 1 le aduce, la fiecare sfârșit de săptămână, publicului său prin intermediul Observatorului de week-end, se îmbogățește, începând de mâine, cu o nouă prezență.

Astfel, una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare, Geanina Ilieș, îl va seconda și completa în fiecare week-end, în cadrul ediţiilor Observator de la ora 6.00, 13,00 şi 16.00, pe Daniel Osmanovici, anunță Antena 1.

”Doi sunt întotdeauna mai buni decât unul. Am trecut prin multe experienţe în televiziune şi se spune că a prezenta în cuplu este cea mai frumoasă dintre toate. Sâmbată voi avea ocazia să mă aflu printre norocoşii acestei meserii: voi avea lângă mine o parteneră de prezentate, pe Geanina, și împreună vom aduce telespectatorilor ANTENEI 1 informație de calitate din week-end”, a declarat Daniel.

Și Geanina este încrezătoare că misiunea ei va fi una plină de succes: “M-a bucurat nespus propunerea de a face echipă cu Daniel în cadrul Observatorului de week-end. Dar în acelaşi timp sunt conştientă de misiunea mea, aceea de a informa corect publicul în cel mai profesionist mod cu putinţă şi de a face parte din cea mai puternică redacţie de ştiri din Romania. Sunt sigură că voi face o echipă bună cu Daniel şi că telespectatorii vor simți asta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel