Şerban Ionescu, din nou în spital. Se luptă cu un diagnostic crunt

serban ionescu 12
serban ionescu 12
 

Actorul Şerban Ionescu a ajuns din nou în spital. El este internat în Capitală, la spitalul Elias. După ce a revenit din Germania starea de sănătate a actotului s-a înrăutaţit, astfel că, de câteva zile, se află la Spitalul Elias, într-o rezervă specială. Diagnosticul primit în Germania este unul necruţător pentru Şerban Ionescu: scleroză laterală amiotrofică (SLA), informează Click!. 

Scleroza laterală amiotrofică este o boală fără leac. În timp aceasta duce la pierderea progresivă a unor celule nervoase. Iniţial, Şerban Ionescu plecase din ţară pentru a se trata de borelioză, boală cauzată de muşcătura de căpuşă. În Germania a aflat însă adevărat boală de care suferă.

"Este singur în salon, iar din două în două ore o asistentă vine şi-i schimbă perfuzia. Azi, vreo patru medici au venit la vizită, la orele prânzului", au declarat pentru ziarul Click! surse din apropierea actorului.

De la revenirea din Germania, Şerban Ionescu a refuzat internarea, cu toate că starea de sănătate se agrava. Actorul a fost convins însă de prieteni să accepte internarea, pentru a fi în permanenţă supravegheat de medici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel