Șerban Huidu trece din nou prin momente grele

Familia lui Șerban Huidu primește o nouă lovitură. Tatăl fostului cârcotaș a pierdut circa 100.000 de euro din cauza celei de-a doua soţii care l-a convins să investească ultimii bani într-o afacere cu vile, afacere care s-a dovedit a fi o escrocherie, potrivit  Pro TV.

În urma escrocheriei a pierdut şi o maşină şi un teren. Nici băncile la care s-au împrumutat nu sunt prea înţelegătoare, soţii Huidu urmând să rămână fără casă.

 "Mirela a fost foarte suparată pe mine pentru că a facut nişte greşeli faţă de nişte nenorociţi cu nişte vile, a pierdut foarte mulţi bani şi m-a păcălit unul cu 100.000 de euro. Am garantat pentru nenorocitul care a împrumutat de la un prieten de-al meu 50.000 de euro. Mi-a cerut şi mie 50.000 de euro şi mi-a garantat cu un teren pe care l-a trecut pe numele fiului meu cel mare (Alex – n.r.). I-am spus că n-am nevoie de teren, dar a zis că o să-l vândă şi vom împărţi banii. Când l-am întrebat pe respectivul când îmi înapoiază banii, mi-a spus «Care bani?! Nu i-am dat terenul lui fii-tu?». Şi am ramas cu 100.000 de euro pagubă, dintre care 50.000 împrumutaţi, iar pentru ăia am platit 45.000 de euro dobandă şi am mai pierdut un Audi şi terenul ăla", a declarat Huidu, în Ring.

Tatăl lui Şerban Huidu spune că Mirela îl ceartă pentru sprijinul dat fiilor lui din prima căsătorie şi că, deşi stau încă împreună, divorţul este inevitabil. ”Chiar cred că e mai bine aşa decât să stăm nervoşi. Dragostea cu sila nu ţine niciodată. Acum vrea să plece în Germania, la fratele său, să muncească”, a mai spus Florin Huidu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel