Șeful unei rețele de spionaj rus ar putea fi autorul accidentului din Capitală

accident
accident

Ipoteză șoc asupra identității autorului accidentului din Capitală. Alexander Evsyukov, diplomatul rus care a accidentat grav o tânără pe o trecere de pietoni în Sectorul 3 al Capitalei ar putea fi  șeful unei rețele de spionaj care activa în România.

România TV  precizează că diplomatul rus, Alexander Evsyukov, care a provocat un accident foarte grav în Capitală, ar putea fi  șeful celei mai mari rețele  de spionaj din România. Această informație poate să fie și o intoxicare din partea anumitor cercuri influente, deoarece acesta are în jur de 30 de ani, fiind prea tânăr pentru  un post atât de mare într-un serviciu secret.Autoritățile ruse nu infirmă, dar nici nu confirmă[ informația.

Totuși, în acest caz se ridică câteva semne de întrebare, care se leagă cu unele evenimente  petrecute ulterior accidentului. Astfel, în cursul zilei de miercuri, cursa  Bucureşti-Kiev a fost oprită la sol în urma unei alarme false cu bombă, alarmă care nu a fost anunțată la serviciul de urgență 112, ci la numărul de informații al Aeroportului Henri Coandă.

Aeronava trebuia să decoleze la orele 15,55, iar aceasta a fost oprită la sol până la orele 19,24. În aceste condiții, încep să se lege anumite informații. Se presupune că în această cursă se afla Alexander Evsyukov, iar autoritățile au vrut să întârzie părăsirea teritoriului României până când Ambasada Federației Ruse nu venea cu un comunicat clar dacă ridică sau nu imunitatea oficialului. Cum acest comunicat a întărziat, aeronava a fost ținută la sol. De altfel, ambasadorul Rusiei la București a declarat, joi, că diplomatul rus a părăsit România în cursul zilei de miercuri, fără a preciza prin ce mod.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel