Scandal de Ziua Marinei la Constanţa: Miron Cozma a strigat împotriva lui Băsescu

miron-cozma
miron-cozma

Fostul lider al minerilor Miron Cozma şi un lider al revoluţionarilor constănţeni au fost îndepărtaţi de jandarmi de pe faleza Cazinoului din Constanţa, după ce au vrut să protesteze prin portavoce faţă de preşedintele Traian Băsescu, revoluţionarul fiind luat de o ambulanţă fiindcă s-a simţit rău.

Miron Cozma şi liderul revoluţionarilor constănţeni, Nicolae Mavrodin. alături de mai multe persoane aflate în mijlocul miilor de oameni prezenţi, luni, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei, pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa, au început să strige împotriva şefului statului mai multe lozinci printre care şi "Jos Băsescu", transmite Mediafax.

Ei au fost scoşi afară din mulţime de către jandarmi, liderul revoluţionarilor, căruia i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri medicale, astfel că la locul incidentului a ajuns o Ambulanţă care l-a luat pentru a-l transporta la spital.

Până la sosirea ambulanţei, liderul revoluţionarilor a fost întins pe jos şi stropit cu apă.

Incidentul s-a produs în timp ce ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, susţinea un discurs.

Un incident similar a avut loc cu o zi în urmă, când ceremonialul de depuneri de coroane organizat de Forţele Navale cu ocazia Zilei Marinei, la Monumentul "Crucea Marinarilor" din Constanţa, a fost perturbat de reprezentanţii revoluţionarilor, care, supăraţi că nu au fost incluşi în program, au aruncat în mare coroana pe care o pregătiseră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel