O parcare din Germania introduce spații de diversitate pentru șoferii LGBT și migranți / FOTO

O parcare din Germania introduce spații de diversitate pentru șoferii LGBT și migranți   /   Sursă foto: Captură YouTube
O parcare din Germania introduce spații de diversitate pentru șoferii LGBT și migranți / Sursă foto: Captură YouTube

O parcare subterană din Germania a inaugurat locuri pentru comunitatea LGBT și pentru migranți.

Așa-numitele locuri de parcare de „diversitate” pentru șoferii homosexuali, lesbiene, transgender și migranți au fost inaugurate recent într-o parcare subterană din orașul german Hanau, provocând critici din partea multor utilizatori de pe Internet.

În timpul inaugurării spațiilor de „diversitate”, situate cel mai aproape de ieșirea structurii care se află pe mai multe niveluri și alături de un perete pictat cu culorile curcubeului la fel ca steagul „Pride”, Thomas Morlock, consilier al orașului și președinte al consiliului de supraveghere din Hanauer Parkhaus GmbH (HPG), a spus că vor servi drept „simbol vizibil colorat” pentru „diversitate și toleranță”, relatează FOCUS Online.

Spațiile, care vor fi monitorizate de camerele CCTV, au fost introduse pentru a ajuta persoanele care simt „o nevoie specială de securitate în spațiile publice”, a spus Morlock, adăugând că au fost create pentru „a trimite un semnal clar de toleranță și cosmopolitism”.

Reacții dure pe Internet

Ca urmare a inaugurării noilor spații și în urma scandalului aapărut în rândul utilizatorilor de Internet, care au crezut că locurile de parcare sunt doar pentru șoferii LGBT și migranți, Morlock a părut să dea înapoi și a spus că oricine are voie să își parcheze mașinile în spații. Acesta a spus că „nu au fost create pentru un grup separat de oameni” și că oricine, LGBTQ, german sau străin, ar putea folosi spațiile „pentru a lua atitudine împotriva urii și excluderii”.

Totuși, într-un interviu separat cu Agenția de Presă Germană (DPA), Morlock i-a condamnat pe utilizatorii de pe Internet revoltați care credeau că spațiile erau rezervate doar pentru șoferii LGBTQ și migranți, numind reacțiile lor „homofobe” și „xenofobe”. Cu toate acestea, a fost clarificat doar faptul că spațiile erau deschise tuturor.

La scurt timp după clarificarea lui Morlock, grupul de advocacy pro-LGBTQ CSD Hanau a venit rapid în apărarea sa într-o postare pe Facebook, scriind: „Contrar presupunerii multor comentatori din social media, NU este vorba despre anumite criterii care trebuie îndeplinite pentru a fi capabil să folosești aceste locuri de parcare.”

Alte metode prin care e promovată comunitatea LGBT nu au fost plăcute locuitorilor din Occident

Inaugurarea noilor locuri de parcare „diversitate” vine după ce trecerile și intersecțiile cu tematică LGBTQ au fost pictate în multe orașe din Occident. În timp ce unii consideră aceste trotuare pictate în curcubeu ca pe niște exemple flagrante de măreție morală de către oficialii publici, alții le văd ca parte a unui plan mai amplu de a împinge propaganda LGBTQ și de a purta un război cultural împotriva conservatorilor.

Cu câteva luni în urmă, procurorii din Delray Beach, Florida, l-au incriminat pe Alexander Jerich, în vârstă de 20 de ani, cu acuzații de crimă, după ce și-a folosit camioneta pentru a lăsa dungi negre de anvelope peste o intersecție vopsită în curcubeu în zona centrală a orașului.

De asemenea, î vara anului 2020, cetățenii furioși au turnat în mod repetat vopsea pe inscripția masivă „Black Lives Matter” care fusese pictată pe Fifth Avenue din New York. Un caz a dus chiar la rănirea unui ofițer de poliție după ce a încercat să aresteze vandalul, care a rezistat cu înverșunare, scrie RMX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel