O nouă orgie sexuală, în plină pandemie, în Belgia. Ce au descoperit polițiștii

După ce acum două săptămâni europarlamentarul ungar Jozsef Szajer a fost prins de polițiști la o orgie în Bruxelles, o petrecere similară a fost spartă de oamenii legii în orașul Virton.

De această dată polițiștii belgieni au spart o orgie sexuală din orașul Virton, aflat în regiunea valonă, la 2 kilometri de Luxemburg, scrie The Brussels Times. La petrecere luau parte peste 50 de persoane, toate venite special din Franța, încălcând regulile carantinei valabile în Belgia. Poliția a intervenit după ce au primit două reclamații potrivit cărora la o casă aflată chiar în fața unui spital are loc o petrecere la care participă 20 de persoane. Veniți la fața locului, oamenii legii au avut parte de o surpriză. Nu era vorba despre 20 de participanți, ci despre 52, mulți dintre ei dezbrăcați.

Se pare că aceștia luau parte la o petrecere sexuală dată de o franțuzoaică ce împlinea 28 de ani și care închiriase pentru această ocazie casa de vacanță din Belgia. Toți au fost amendați cu câte 250 de euro, iar o persoană a fost pusă sub acuzare pentru posesie de droguri.

Amintim că acum două săptămâni o altă orgie sexuală  a fost descoperită de poliția belgiană chiar în capitala Bruxelles. Știrea a făcut înconjurul lumii, asta pentru că printre participanți era și un europarlamentar ungar din partidul lui Viktor Orban.

VEZI ȘI: Un europarlamentar ungar a demisionat din Parlamentul European. A fost prins de poliție: "Îmi voi asuma"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel