Morar nu o vrea pe Kovesi la DNA: E inadmisibil să numești un procuror din afara DNA

Prim-adjunctul delegat al procurorului general al României, Daniel Morar, a declarat la România Tv că i se pare inadmisibil că în opinia publică s-au vehiculat pentru șefia DNA numai nume de persoane ce nu vin din această structură. Morar a nominalizat-o și pe Kovesi, despre care a spus că nu a avut activitate investigativă

"N-am o miză personală, ar trebui să-mi fie indiferent, dar nu-mi este. Am condus instituția asta mulți ani. Mi se pare inadmisibil să fie vehiculat un nume care nu a lucrat niciodată la DNA". "Vă referiți și la Laura Kovesi?", a întrebat moderatorul Sorina Matei. "Vorbesc și de Kovesi. E normal ca la DNA să fie un procuror din DNA. Ce mesaj le transmitem celor din structura DNA? E un mesaj foarte clar: nu aveți ce să căutați în fruntea Ministerului Public. Laura Codruța Kovesi nu a avut activitate investigativă. Trebuie să-i alegem pe cei care au făcut performanță", a completat Daniel Morar.

Despre propunerea vehiculată la Parchetul General, Tiberiu Nițu, Daniel Morar spune că nu l-a reevaluat, de la momentul în care a votat cu "nu" la interviul Inspecției Judiciare a CSM. "Ce performanță a îndeplinit de două luni ca să fie propus din nou la Parchetul General? ", a declarat fostul șef al DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel