Miley Cyrus a rămas cu sânii goi pe scenă, după ce i-a căzut topul în timpul unui concert de Revelion - VIDEO

Miley Cyrus a rămas cu sânii goi pe scenă, după ce i-a căzut topul în timpul unui concert de Revelion / Foto: Captură video Twitter
Miley Cyrus a rămas cu sânii goi pe scenă, după ce i-a căzut topul în timpul unui concert de Revelion / Foto: Captură video Twitter

Miley Cyrus a rămas goală pe scenă în timpul unui concert.

Cântăreața Miley Cyrus a intrat în 2022 cu un moment memorabil. Ea avut parte de un accident în timpul unui concert de Revelion. În timp ce era pe scena, topul artistei s-a desfăcut, cântăreața rămânând cu sânii la vedere. Vedeta a reacționat rapid, l-a prins imediat și apoi s-a întors cu spatele și l-a lăsat să cadă, mergând, în timp ce cânta, spre spatele scenei. Apoi, a revenit cu un sacou roșu pe ea, scrie Daily Star. Tânăra de 29 de ani fusese îmbrăcată un top argintiu susținut de bretele care s-au desprins destul de ușor în timpul dansului pe scenă.

“Cu siguranță toată lumea se uită la mine acum”, a glumit apoi artista.

„Chiar și așa sunt cele mai multe haine pe care le-am purtat vreodată pe scenă”, a continuat ea.

Momentul a fost intens vizualizat și comentat pe Internet. Internauții au recunoscut că Miley Cyrus a reacționat extraordinar, deși a avut parte de un moment jenant.

„Mă uit la televizor în direct pentru prima dată în ultimii ani, iar Miley Cyrus explodează. Wow.”, a glumit un internaut.

Miley Cyrus, în lacrimi la Super Bowl 2021

Reamintim că Miley Cyrus s-a străduit să cânte printre lacrimi în timpul unui concert emoționant dinaintea Super Bowl 2021. Miley a urcat pe scenă zâmbitoare, cu o uniformă de majoretă neagră și purpuriu, pe care era scris „FTW”. Ea și-a început concertul cu o interpretare a majoretei inspirate de Toni Basil, Hey Mickey, cântăreața schimbând versurile în „Hey Miley”.

Pe scenă i s-a alăturat rockerul Billy Idol din anii '80, interpretând succesul din 1982 cu melodia White Wedding, precum și Night Crawling. Însă cântăreața în vârstă de 28 de ani a izbucnit în lacrimi în timpul melodiei Wrecking Ball, dedicată fostului ei soț. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel