Michael Schumacher: O recuperare completă e puţin probabilă

Experții neurologi afirmă că, după două luni petrecute în comă indusă, este puţin probabil ca Michael Schumacher să-și mai revină vreodată complet, relatează Telegraph.

 Nu este de bun augur faptul că nu s-a trezit încă, acest lucru implică faptul că rănile au fost foarte severe şi o recuperare completă este puţin probabilă, a declarat dr. Tipu Aziz, profesor de neurochirurgie la Universitatea Oxford.

Un alt expert, dr. Anthony Strong de la King's College din Londra, spune că, dacă perioada în care un pacient aflat în comă indusă se prelungeşte, recuperarea este mai puţin probabilă. Cu toate acestea, dr. Strong precizează că 90% din recuperare se face în primele 9-12 luni de la accident, astfel că este încă devreme să ne putem pronunţa în cazul lui Schumacher.

 De asemenea, dr. Colin Shieff de la Spitalul de neurologie şi neurochirurgie din Londra spune că, după o perioadă atât de lungă în comă indusă, chiar şi părţile din creier care nu au fost afectate direct de accident ar putea prezenta probleme.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel