Marica: Dacă l-au prins pe Petcu "la furat", e o prostie din partea lui. Nu mai bag mâna în foc pentru nimeni

vasile-marica
vasile-marica

Preşedintele Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, a declarat că dacă anchetatorii l-au prins "la furat" pe liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, este "o prostie" din partea lui, precizând că, în aceste condiţii, nu mai bagă mâna în foc pentru nimeni.

Marica a spus că în urma acestor scandaluri în care sunt vizaţi lideri sindicali pierde mişcarea sindicală, informează Mediafax. El a precizat că singurii vinovaţi de acest lucru sunt chiar lideri sindicali. "Tot ce ni se întâmplă ne duce în jos, şi este numai din cauza noastră, din cauza modului în care cultivăm relaţiile între lideri, din cauza modului în care ne dăm la gioale. Şi acum trăim consecinţele acţiunilor pe care le-am făcut şi ne pierdem continuu credibilitatea în faţa Guvernului şi a membrilor noştri", a spus liderul "Sed Lex", alianţă afiliată la CNSLR-Frăţia. Marica a adăugat că nu ştie nimic despre vreo acţiune a DNA care l-ar viza pe Marius Petcu, precizând însă că nu mai poate băga mâna în foc pentru nimeni.

Anchetatorii anticorupţie l-ar fi prins în flagrant delict pe liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, în timp ce primea mită câteva zeci de mii de euro, au declarat, joi, surse oficiale. Marius Petcu a fost dus la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat, sursele citate precizând că mass-media urmează să fie informată cu privire la acest subiect.

Pe de altă parte, în 16 februarie, Agenţia Naţională de Integritate informa că 15 lideri sindicali sunt vizaţi în verificările sale, printre aceştia fiind Marius Petcu, Vasile Marica, Bogdan Hossu, Marius Nistor, Ion Popescu, Anton Hadăr, Gheorghe Isvoranu, Vasile Lincu, Ion Albu, Liviu Luca şi Dumitru Costin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel