€ 5.0904
|
$ 4.3406
|
Curs valutar: € 5.0904
|
$ 4.3406
 

Îți plac porcul și salata de boeuf? Mihaela Bilic îți spune secretele pentru ca aceste alimente să nu te îngrașe de Crăciun
Autor: Ioana Dinu

mihaela_bilic_legume_fb_13773900 Facebook Mihaela Bilic
 

Alimentele de pe masa de Crăciun sunt delicioase, dar cum facem să nu ne îngrășăm din cauza lor?

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum arată masa de Crăciun pentru ea, dar și despre secretele de nutriție pe care se bazează în preajma sărbătorilor, pentru a nu intra în noul an cu vreun kilogram în plus. 

„Secretul e unul singur: să mănânci din toate, dar nu TOT! Porția face diferența. Dacă nu vrei să te alegi cu o indigestie sau cu câteva kilograme în plus, trebuie să fii atent la cantitate. E o mare diferență între 4 sarmale și 8 sarmale, între o felie de cozonac și tot cozonacul. Și salata de boeuf se poate transforma într-o bombă calorică dacă o înecăm în maioneză. Cât despre carnea de porc, depinde ce bucățică alegem. Mușchiulețul are 4% grăsime, ceafa 15%, iar costița 30%. Plus că nu trebuie să mâncăm totul la o singură masă, de la Crăciun până la Anul Nou avem atâtea zile în care ne putem satisface toate poftele”, a zis Dr. Mihaela Bilic.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close