Iohannis, greșeală la Bruxelles. Chirieac: E noaptea minţii! Cum a reușit să facă acest lucru...

Analistul politic Bogdan Chirieac apreciază că preşedintele Klaus Iohannis a făcut o greşeală enormă la summitul NATO de la Bruxelles.

Analistul politic Bogdan Chirieac apreciază că preşedintele Klaus Iohannis a greşit atunci când, la cel mai important summit NATO din ultimii 20 de ani, a vorbit, în loc să trateze problemele discutate acolo, despre Liviu Dragnea. Cât priveşte o eventuală suspendare a preşedintelui, Bogdan Chirieac consideră că aceasta nu ar mai aduce niciun serviciu nimănui, nici PSD-ului, nici lui Iohannis. 

"E o decizie politică care ar trebui să ţină seama de faptul că astăzi, când vorbim, domnul Klaus Iohannis nu prinde turul doi. Eu vă spun asta de opt luni de zile. [...] Domnul Klaus Iohannis nu mai este o miză politică pentru nimeni. Nu mai este o miză politică pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. Cum a reuşit un om cu un asemenea potenţial să facă acest lucru, rămâne un mister şi eu cred că el poate fi elucidat numai prin analiza consilierilor de la Palatul Cotroceni.

Să te duci la Bruxelles la cel mai important summit NATO din ultimii 21 de ani şi să începi să vorbeşti acolo despre Liviu Dragnea, asta e noaptea minţii. Aşa cum a făcut de atâtea ori, putea spune că problemele de politică internă se discută la Bucureşti", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

"Suspendarea domniei sale nu aduce niciun serviciu nici PSD-ului şi  nici măcar nu mai are capacitatea de a-l retrimite pe Klaus Iohannis în turul doi al prezidenţialelor", apreciază Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel