Elev din Tr. Severin, ucis pe trecerea de pietoni, în faţa liceului

Tragedie la Drobeta-Turnu Severin. Un elev care se ducea la şcoală a fost spulberat de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni din faţa liceului. Adolescentul a murit pe loc.

 Tragedia s-a produs, luni dimineaţă, la periferia oraşului Drobeta-Turnu Severin, informează România TV. Băiatul se îndrepta spre şcoală, moment în care a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un şofer care circula cu viteză mare.

 Impactul a fost puternic, adolescentul fiind proiectat la 30 de metri de trecerea de pietoni. O ambulanță a sosit imediat la faţa locului, însă efortul medicilor a fost zadarnic; băiatul a murit.

 Adolescentul era însoţit de sora lui şi de o prietenă. Cu toţii erau navetişti şi veneau de la ţară.

 Şoferul vinovat de producerea accidentului a devenit recalcitrant în momentul în care a văzut jurnaliştii la faţa locului şi a sărit la bătaie. Testat cu etilotestul, s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Săptămâna trecută, o studentă de la Jurnalisctică a fost omorâtă tot pe o trecere de pietoni, în București. În urma tragicului eveniment, premierul Victor Ponta a cerut ca noul Cod Rutier să conțină sancțiuni sporite pentru șoferii care produc accidente grave.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel