Cristina Ţopescu: Nu trebuie să intrăm într-o logică a războiului

topescu_rad_tudor
topescu_rad_tudor

Cristina Ţopescu, prezentă marți seară la emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3, s-a aflat într-o dispută cu Radu Tudor, pe marginea subiectului privind problema câinilor fără stăpân.

"Vreau să nu mai fie câini pe stradă. Nu poți compăra Parisul cu Bucureștiul, Franța cu România, pentru că aici sunt, la nivelul țării, sute de milioane de câini, pe când acolo incidența abandonului este foarte mică. (...) Nu poți să aplici aceeași soluție ca în Franța, având date diferite, hai să fim logici", a arătat Cristina Țopescu, precizând că nu susţine legea privind omorârea în masă a câinilor maidanezi.

După ce Radu Tudor a susținut că nu poate face o comparație între un om și un câine, Cristina Țopescu a replicat: "Nu toate lucrurile se compară. Nu trebuie să ne comparăm noi cu animalele. Nu trebuie să intrăm într-o logică a războiului, între oameni şi animale. Fiecare specie este importantă pe pământul acesta. Toți suntem creația ale lui Dumnezeu, în egală măsură. (...) Eu cred că toţi suntem importanţi şi că noi oamenii, care suntem înzestrați cu rațiune, trebuie să păstrăm un echilibru în natură. (...) ", a declarat Cristina Ţopescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel