Cazul Caracal. Prima imagine cu polițistul Pistol, cel care a vorbit ultimul cu Alexandra Măceșanu - FOTO

Ema Apostu / 31 aug 2019 / 22:43 Salveaza PDF Comentarii
Alexandra Macesanu
Descriere foto: Alexandra Macesanu

România TV a făcut publică o imagine cu poliţistul Pistol, cel care a vorbit ultimul, la telefon, cu Alexandra Măceșanu.

Imaginea a fost obţinută de Luis Lazarus, pentru România TV. În fotografia prezentată, poliţistul Pistol, cel care a vorbit ultimul cu Alexandra Măceșanu, este surprins în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. Poliţistul nu mai face parte din ancheta.

"Am auzit zilele trecute un moderator tv care a spus că e fugit Pistol, că e ascuns. Nu este ascuns, nici nu a fost. A participat şi la anchetă. Până acum, nu s-a vorbit deloc decât despre momentul în care subordonatul lui pleacă la cadastrist, zice că nu află nimic, dar, pe surse, noi aflasem că ştia deja inclusiv adresa lui Dincă. Se întoarce şi îi spune lui Pistol că nu a găsit nimic acolo, că era doar un cadastrist şi că urmează să facă alte lucruri împreună.

Pune mâna pe telefon Pistol şi o sună pe Alexandra, vorbeşte cu ea 19-20 de minute şi nu rezolvă nimic. El, care stătea la doi paşi de locul unde Dincă racola fete şi făcea taximetrie ilegală, el care îi dădea informaţii lui Rădoi, el care zice lumea că era un poliţist de mare bază. A lăsat-o pe Alexandra fix aşa cum a lăsat-o, nu a rezolvat cazul, deşi el este foarte deştept. Nu a găsit maşina, deşi era o chestie minoră: să se ducă trei camere mai încolo să ia nişte imagini, să le dea în lucru. În concluzie, toată lumea a crezut că el nu a participat la anchetă. Ia uite că el a participat. Era bine-mersi acolo în curte. Mă întreb cum o fi trăit el momentul ăsta, când el e ultimul care a vorbit cu ea şi când el se duce acolo şi admiră camionul cu gunoaie", a spus Luis Lazarus la România TV.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24