Cât de atent trebuie să fii când cumperi de la H&M

deschiderea-hm-romania-2011-21
deschiderea-hm-romania-2011-21

O publicaţie din State Unite, Desert Companion, îşi sfătuieşte cititorii la ce să fie atenţi şi ce să nu cumpere când intră într-un magazin H&M. Deoarece retailerul a intrat recent și pe piața noastră,  recomandarea este valabilă și pentru  români.

Vă prezentăm căteva reguli de baza pe care trebuie să le urmăriți dacă vă aflați la shopping:

Regula nr. 1: Evită negrul

Nu e nimic greşit la culoarea neagră, dar negrul de la H&M arată pal şi ieftin după prima sau a doua spălare. Chiar şi atunci când hainele sunt noi-nouţe, negrului îi lipseşte din intensitate, spune publicaţia americană

Regula nr. 2: Evită încălţămintea

Articolele de încălţăminte sunt fabricate ieftin, aşa că, dacă nu eşti în căutarea espadrilelor din iută, mai bine cauţi pantofi în altă parte, chiar dacă vei cheltui mai mult pentru o pereche de încălţări.

Regula nr. 3: Încearcă toate hainele

Mărimile hainelor de la H&M sunt remarcabile, pentru că le avantajează mai mult pe domnişoarele subţiri. Ar trebui să găseşti ceva care îţi vine, dar trebuie să încerci. Ca să fi sigur/ă.

Regula nr. 4: Inspectează cusăturile

Odată ce ţi-ai ales produsele, fi pregătit/ă să inspectezi cusăturile. Ai mare şanse să găseşti haine cu unele fire care ies în evidenţă. Întoarce-te la rafturi, caută mărimea ta şi pregăteşte-te să inspectezi din nou cusăturile. O să găseşti într-un final un tricou sau o jachetă care nu se va descoase.

Contactaţi de money.ro, oficialii retailerului în România spun că "la nivel general, compania H&M nu are o poziţie oficială faţă de acest articol. Este o părere personală despre H&M şi este la latitudinea fiecăruia să creadă ce doreste despre magazinele, produsele noastre, etc".

Citește și:

AFLĂ AICI de unde poți cumpăra haine H&M şi Zara la preţuri mai mici decât în magazine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel