Bolsonaro, preşedintele Braziliei, interzis pe stadion pentru că nu este vaccinat

Facebook Jair Bolsonaro
Facebook Jair Bolsonaro

Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, nu a fost lăsat să intre pe stadion la un meci de fotbal al echipei Santos, pentru că nu este vaccinat. 

 "Am vrut să văd meciul lui Santos, dar mi s-a spus că trebuie să fiu vaccinat. De ce? Eu am mai mulți anticorpi decât cei care s-au vaccinat. Vaccinarea este o decizie personală. Soția mea, de exemplu, a decis să se vaccineze în SUA. Eu, nu", le-a spus Bolsonaro jurnaliștilor, citat de RMC Sport.

Pe stadioanele din Brazilia se poate intra cu dovada schemei complete de vaccinare sau cu o doză de vaccin și un test PCR cu rezultat negativ.

La New York, Bolsonaro a mâncat pe stradă pentru că nu avea vaccinul 

Pentru că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, s-a văzut constrâns să se adapteze unei noi realităţi în cursul vizitei la New York la Adunarea Generală a ONU: să mănânce pe stradă. 

La fel ca orice simplu newyorkez, Bolsonaro a mâncat o bucată de pizza, în picioare, în plină stradă, împreună cu membri ai anturajului său, aşa cum se vede într-o fotografie postată de ministrul secretariatului general al preşedinţiei Luiz Eduardo Ramos (@MinLuizRamos). Imaginea, una dintre primele curiozităţi despre prezenţa liderilor din întreaga lume la New York cu ocazia Adunării Generale a ONU, a devenit virală pe reţelele de socializare.

Pentru masa de prânz din a doua zi a vizitei sale la New York, Bolsonaro a ales un restaurant brazilian central, unde i s-a pus la dispoziţie o zonă rezervată improvizată în aer liber, potrivit presei braziliene.

Primarul New York-ului, Bill de Blasio, l-a atacat fără menajamente, afirmând: 'Dacă nu vrei să te vaccinezi, nu te obosi să vii aici'. 'Trebuie să trimitem un mesaj tuturor liderilor mondiali, inclusiv lui Bolsonaro din Brazilia că, dacă doriţi să veniţi aici, trebuie să fiţi vaccinaţi!', a afirmat De Blasio într-o conferinţă de presă, în contextul în care autorităţile locale şi-au exprimat anterior temerea că reuniunea prilejuită de Adunarea Generală a ONU ar putea duce la apariţia de noi focare de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel