Adrian Năstase va fi executat silit de ISC. Vezi declarația de avere

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au admis cererea Inspectoratului de Stat în Construcţii pentru încuviinţarea executării silite a lui Adrian Năstase pentru prejudiciul din dosarul Trofeul Calităţii.

Judecătoria Sector 1 a judecat, vineri, cererea depusă pe 30 ianuarie de Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru încuviinţarea executării silite a lui Adrian Năstase pentru prejudiciul din dosarul Trofeul Calităţii.

 Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calităţii. Instanţa a mai dispus ca Adrian Năstase şi ceilalţi cinci inculpaţi din dosar să plătească în solidar prejudiciul de 1,4 milioane euro.

 Contactaţi de "Gândul", avocaţii lui Adrian Năstase declarau joi că este vorba de o procedură destul de complexă şi că cererea de încuviinţare a executării silite nu înseamnă că automat bunurile fostului premier vor fi executate silit pentru recuperarea pagubelor.

 Tot la Judecătoria Sector 1 a fost înregistrată o cerere similară pe numele Dianei Gasparovici, condamnată şi ea în dosarul Trofeul Calităţii. Diana Gasparovici este singura din "lotul Năstase" care încă nu se află în închisoare ea nefiind găsită de poliţie. Diana Gasporovici a fost dată în urmărire naţionlă de Poliţia Română dar fără succes.

Potrivit ultimei declarații de avere, Adrian Năstase  deține în coprietate cu soția sa, Daniela Năstase, locuința de la Cornu cu o suprafață  de teren  de 1,77 de hectare, apartamentul din Zambaccian în suprafață de 170 m.p., dar și câteva obiecte de artă.

Vezi aici declarația de avere a lui Adrian Năstase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel