Adi de la Vâlcea şi-a schimbat maşina după lansarea clipului cu Loredana: Uitaţi-vă cum arată! Sigur e făcută de un extraterestru!

Adi de la Vâlcea şi-a schimbat maşina. Cântăreţul a făcut anunţul la câteva zile după lansarea melodiei în care cântă, alături de mai mulţi manelişti, cu Loredana Groza. 

Adi de la Vâlcea şi-a schimbat maşina. Avea un Corvette, iar acum şi-a cumpărat un Land Rover Defender. Artistul a făcut anunţul pe canalul său de YouTube. 

"Am o veste astăzi... nu ştiu dacă e bună, dacă e rea. Pentru mine e bună. Am vândut Corvette-ul şi ce maşină credeţi că mi-am luat?

Trebuie să avem şi noi un viciu, iar al meu este maşinile. Am avut peste 200 de maşini, fără exagerare şi fără să fiu samsar de maşini. Corvette mi-a plăcut foarte mult, dovadă că am avut cinci şi o să-mi mai iau. Acum mi-am luat noul Land Rover Defender, 2020, First Edition. Cei care ştiţi despre Defender, ştiţi modelele care au fost... nişte cutii, pur şi simplu ARO. Uitaţi-vă la asta ce au putut să-i facă. Alea erau făcute de oameni şi asta sigur e făcută de un extraterestru", a spus Adi de la Vâlcea.

Un Land Rover Defender producţie 2020 se vinde pe site-urile de specialitate cu preţuri care se învârt în jurul sumei de 65.000 de euro. 

Imaginile cu noua achiziţie a lui Adi de la Vâlcea pot fi urmărite aici, începând cu minutul 5.30:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel