Accidentare Dennis Man. Vintilă anunță cât timp va lipsi mijlocșul FCSB

Bogdan Vintilă a susținut conferința de presă de dinaintea meciului cu Chindia, în care a vorbit și de accidentările din lot, în special de situația lui Dennis Man.

Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, a vorbit, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului dintre Chindia Târgoviște și formația "roș-albaștrilor", despre Dennis Man, cel care s-a accidentat la meciul României U21.

”Am încredere în jucătorii mei şi sunt sigur că vom câştiga acest joc. Nu sunt probleme, avem un lot foarte mare şi e rândul altor jucători să evolueze. Eu zic că suntem aproape de 90 la sută din potenţial pentru că mai sunt jucători care au venit după accidentări şi încă nu sunt la sută la sută. Deci suntem la 90 la sută pentru că nu toţi jucătorii sunt la acelaşi nivel de pregătire. Pentru acest joc am disponibili 26 de jucători, dintre cei accidentaţi a revenit Nedelcu, Filip, Soiledis. Toţi cei pe care i-am spus sunt posibil componenţi ai lotului de 18 pentru mâine", a declarat Vintilă.

Bogdan Vintilă a fost întrebat despre problema lui Dennis Man : "Inițial m-am speriat când am văzut accidentarea lui, dar când am văzut că a revenit, m-am mai liniștit. După joc am aflat că sunt probleme mai grave, dar nu a fost chiar așa de rău cum ne așteptam noi. La antrenamente va reveni cam într-o săptămână”, a precizat Vintilă. 

Partida Chindia Târgovişte - FCSB, din cadrul etapei a 13-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel