Accidente grave în lume. Un mort și 13 răniți în Germania. Autobuze ciocnite în centrul Londrei - VIDEO

Accidente grave în lume. Un mort și 13 răniți în Germania. Autobuze ciocnite în centrul Londrei  / Foto: Pixabay
Accidente grave în lume. Un mort și 13 răniți în Germania. Autobuze ciocnite în centrul Londrei / Foto: Pixabay

Două accidente grave s-au produs în Germania și în Marea Britanie.

Un camion a intrat, marți, într-un autobuz în Langenhagen, un oraș situat lângă Hanovra, Germania. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte 13 au fost rănite, scrie Euronews.com.

O femeie în vârstă de 29 de ani a murit în urma accidentului. Totodată, ambii șoferi au fost răniți, dar și mai mulți pasageri din autobuz. Dintre aceștia, trei persoane au suferit răni grave, printre care și un copil de 4 ani.

Accidentul a avut loc luni seară la o intersecție din Langenhagen, unde semafoarele nu funcționau. Potrivit autorităților, autobuzul ar fi trebuit să se oprească la stop pentru a da prioritate camionului, dar nu a făcut-o și camionul a intrat în autobuz.

 

Accident grav în centrul Londrei

 

Un alt grav accident rutier s-a produs, marți dimineață, în Londra. O persoană a murit și alte trei au fost rănite după ce două autobuze s-au ciocnit, scrie Daily Mail

Cumplitul incident a avut loc în jurul orei 08:00, în fața Gării Victoria. O femeie în vârstă de 30 de ani a murit, din cauza traumatismelor suferite, iar alte trei au fost rănite. Dintre acestea, două victime au fost transportate la spital, însă starea lor de sănătate este una stabilă. A treia victimă a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat să meargă la o unitate medicală. Potrivit sursei citate, femeia decedată era pieton, iar una dintre persoanele rănite este șoferul unuia dintre autobuzele implicate în accident.

Accidentul din Turcia, soldat cu 14 morţi şi 18 răniţi

Reamintim că la 8 august 2021, paisprezece persoane au murit şi 18 au fost rănite când un autobuz a pierdut controlul, a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat în provincia vestică turcă Balikesir. Autobuzul se îndrepta spre Izmir, pe coasta Mării Egee. Printre cei decedaţi se numără şi cei doi şoferi ai vehiculului, care transporta 32 de persoane, relatează Agerpres. Cauza accidentului încă nu este cunoscută. Vezi AICI ce alte accidente grave s-au produs în lume în 2020-2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel