Oana Stancu, către Claudiu Săftoiu: Să nu uite că este la Antena 3

Oana Stancu i-a dat o replică lui Claudiu Săftoiu după ce el a criticat vehement guvernarea Ponta, duminică, la "Punctul de Întâlnire".

"Este necesar ca Victor Ponta să plece de la Guvern. Guvernarea nu este una triumfală. Acest excedent bugetar este fals, dacă vreţi pleacă de la tăierea investiţiilor. Firmele private au rămas neplătite. Mai mult, vorbim despre o rată a şomajului despre care nu s-a mai vorbit până acum" a spus Claudiu Săftoiu.

Replica Oanei Stancu a venit imediat: "Am vrut să intervin pentru a-l ruga pe Claudiu Săftoiu să nu uite că este la Antena 3, în fața unui public extrem de avizat și de informat. Cu prietenie, aș zice că nu este bine să vorbească despre investiții câtă vreme egalul pus în dreptul acestui cuvânt de guvernarea celor care sunt acum PNL a însemnat jaf și bătaie de joc".

De asemenea, Claudiu Săftoiu a spus şi că nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE vine din "încrederea" pe care o are Klaus Iohannis în acesta.

"Mihai Răzvan Ungureanu a spus că promisiunea pentru ţară este Traian Băsescu. Când s-a răzgândit? Cum poate avea cineva încredere în acest personaj, eu tot mai sper că preşedintele va ieşi din această situaţie. Domnia sa are încredere într-un trădător de ţară?" a întrebat Oana Stancu.

VEZI ȘI: OANA STANCU-LUDOVIC ORBAN, replici dure la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel