Echipa Antena 3 se mărește cu o prezentatoare. Cine este Andreea Perminov

Antena 3 vine cu o schimbare în program. De sâmbătă, 4 iulie, se va difuza de luni până vineri, de la ora 08.30, un jurnal de știri în limba engleză. Programul va fi prezentat de Andreea Perminov.

Antena 3 lansează, la data de 4 iulie 2015, de ziua Statelor Unite ale Americii, Antena 3 HEADLINES. Programul, care se va difuza în fiecare dimineaţă de luni până vineri începând cu ora 8:30, este un jurnal de ştiri în limba engleză, şi se adresează expaţilor care trăiesc în România.

Prezentat de către Andreea Perminov, jurnalul va deschide ziua cu principalele ştiri din România, şi va puncta subiectele zilei din principalele capitale ale lumii. De asemenea, Antena 3 HEADLINES va difuza informaţii de interes pentru comunitatea expaţilor din ţara noastră, precum şi detalii despre evenimentele organizate de ambasadele străine în România.

(w670)

Andreea Perminov este pasionată de economie, vorbeşte fluent limbile engleză şi germană, şi se implică activ în diverse acţiuni caritabile. În anul 2009, a jucat in filmul "Town Creek", regizat de Joel Schumacher, alături de Henry Cavill, Dominic Purcell şi Michael Fassbender.

Antena 3 este cel mai urmărit post de ştiri din România de peste 4 ani, transmisiile, anchetele şi reportajele sale fiind premiate atât naţional, cât şi internaţional.

VEZI ȘI: Antena 3, în loc de Realitatea TV, la Bruxelles? Rareș Bogdan, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel