Dragoș Pătraru: Iată pe mâna căror învățători ne lăsăm copiii - VIDEO

O învățătoare de la o școală de la Cluj este acuzată de părinți, care au obținut și o serie de înregistrări audio, că practică umilirea elevilor.

Știri de Cluj a obținut o astfel de înregistrare audio, în care învățătoarea Monica Chiorean își varsă nervii pe un băiețel de șapte ani, din clasa întâi. La final îi instigă și pe ceilalți elevi să îl umilească în fața clasei, pentru a-l "trezi".

Dragoș Pătraru, în emisiunea "Starea Nației", de la TVR 1, a comentat acest subiect fiind de-a dreptul uluit de vorbele rostite de învățătoarea cu pricina.

"După ce că avem învățământul pe care-l avem, după ce că avem programa pe care-o avem, iată pe mâna căror învățători ne lăsăm copiii câteva ore bune, zilnic. Vă avertizez că ceea ce urmează să auziți vă poate afecta emoțional, în sensul că vă va înfuria foarte tare. E a zecea oară când ascult înregistrarea și îmi vine să sparg lucruri. Știți ce se întâmplă în sufletul unui copil când este supus unui asemenea tratament? Ce traume care îl pot afecta pe viață se nasc? ", a zis Dragoș Pătraru, miercuri seară, la TVR 1.

VEZI ȘI: Dragoș Pătraru, Starea Nației: Dare de mită și de mir - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel