Aristotel Căncescu: Nu m-am îmbogățit cu niciun leu din funcția de președinte al CJ Brașov

Președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de DNA pentru fapte de corupție, a susținut, miercuri, într-o conferință de presă că din această funcție nu s-a îmbogățit cu niciun leu.

"Nu o să răspund la întrebări așa că o să vă rog să nu-mi puneți întrebări. Sunt chestiuni pe care nu vreau să le discut, iar altele nu am voie, dar vreau să clarific câteva lucruri pentru că am văzut și eu presa, cât și comentariile făcute pe posturile TV, mai ales că simt nevoia să clarific niște lucruri. În primul rând, pe cauza respectivă a apărut foarte mult mediatizat 'firmele de casă a lui Căncescu'. Cele două firme, Gotic SA și Ramb Sistem SRL, nu au mai câștigat de patru ani niciun contract cu Consiliul Județean și, pe chestiunea asta, altceva nu mai am de comentat. Au fost comentarii față de averea mea. Vreau să vă spun că din funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov nu m-am îmbogățit cu niciun leu. Banii pe care îi am în conturi sunt bani pe care-i găsiți și în declarația de avere și cu toții provin din vânzarea unor frecvențe. Știți cu toții că am deținut rețeaua națională Mix pe care am vândut-o în anul 2007. Am contractul de vânzare pentru cele 33 de licențe vândute cu suma de cinci milioane de euro. În același timp, am virat la stat aproximativ 900.000 de euro reprezentând impozitul de 16% așa cum prevede legea. Nu numai că am luat, dar am și virat la stat", a susținut în conferința de presă susținută la sediul CJ Aristotel Căncescu, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă după decizia Înaltei Curții de Casație și Justiție de marți, în care este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de DNA pentru fapte de corupție, i se permite să susțină conferință de presă și să se afle în sediul CJ, Aristotel Căncescu a afirmat că nu are voie să părăsească țara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel