Alina Gorghiu, mesaj pentru Gabriel Oprea

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că aşteaptă cu interes materializarea demisiei senatorului Gabriel Oprea.

'N-aş vrea să anticipez ce se întâmplă luni, pentru că aştept formalizarea gestului de demisie, aştept să văd că această demisie se şi întâmplă, pentru că una e să-ţi dai demisia pe Facebook, una e să vezi un vot în Parlamentul României cu privire la această demisie şi părerile unora sau altora din cartelul acesta politic pe care l-am menţionat anterior Dragnea - Tăriceanu - Oprea s-au schimbat la 180 de grade de foarte multe ori. Repet, aş vrea să văd exact ce se întâmplă', a spus Gorghiu.

Copreşedintele PNL a reiterat că parlamentarii liberali au fost singurii care au votat pentru începerea urmării penale solicitate de DNA în cazul lui Oprea.

'Senatorii liberali au fost singurii care au votat pentru începerea urmării penale şi nu spun asta ca să-i laud, pentru că nu e nimic de lăudat. E un gest de normalitate, este o decizie a BPN pe care în mod constant cu toţii o respectăm, dar ce pot să critic este următorul lucru: piruetele morale pe care PSD şi ALDE le-au făcut în Senatul României. Gândiţi-vă cam de câte ori şi-au schimbat atitudinea politică în 48 de ore. Una spun public, alta fac la vot, după care se răzgândesc. (...) Uitaţi-vă pe internet şi o să vedeţi că Tăriceanu în cazul senatorului Oprea a votat cu bilele la vedere în favoarea, dar nu a cererii venite din partea DNA, ci invers - în favoarea domnului Oprea. Solidarizarea Dragnea - Tăriceanu - Oprea este cel mai prost lucru pe care cred că politica românească l-a văzut în ultimii ani de zile', a susţinut Alina Gorghiu.

Gabriel Oprea că va demisiona din funcţia de senator

'Nu mă ascund în spatele niciunei imunităţi şi, la fel ca şi familia Gigină, doresc adevărul despre acel accident. Înţeleg că sunt opinii juridice divergente cu privire la posibilitatea reluării votului. Prin urmare, ca să nu mai existe vreo îndoială, vă anunţ că demisionez din Senatul României. Procedura, conform Regulamentului, se va realiza săptămâna viitoare', a scris Oprea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel