Vlad Voiculescu, după revocare: Aș vrea să-i mulțumesc doamnei Andreea Moldovan, om și profesionist impecabil

Guvernul României
Guvernul României

Vlad Voiculescu a ieșit să facă declarații de presă, după ce a fost demis din funcția de Ministru al Sănătății cu o zi în urmă, creând o adevărată criză politică în Guvern.

„Aș vrea să le mulțumesc celor care duc greul zilele acestea. Mă gândesc la medici, la asistente, la infirmieri, la ambulanțieri, la toți cei care duc greul în sistemul de sănătate zilele astea, inclusiv la foarte mulți manageri de spitale.

Aș vrea apoi să mulțumesc echipei de la Ministerul Sănătății, echipei care a fost alături de mine, echipă care a rămas parțial în Ministerul Sănătății astăzi, aș vrea să le mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care mi-au scris, mi-au oferit încrederea lor, în aceste zile. Înseamnă mult pentru mine, personal și pentru tot ce am lucrat, pentru toate eforturile echipei de la Ministerul Sănătății și mai larg a echipei PLUS și USR PLUS. 

Aș vrea să îi mulțumesc în mod deosebit doamnei Andreea Moldovan, un om și un profesionist impecabil”, a declarat Vlad Voiculescu în cadrul unei conferințe de presă care vine în urma demiterii lui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel