Un gigant farmaceutic încetează plata pentru congresele medicilor

medici
medici

Un gigant farmaceutic anunță că încetează plata pentru congresele medicilor.

GSK va începe, la nivel global, un proiect care, susține compania, va duce la un alt nivel modul în care derulează activitățile de marketing si vânzari către profesionistii din domeniul sănățatii.

VEZI ȘI: Lovitură DURĂ. Ce se va întâmpla cu medicii de familie din România

Potrivit unui comunicat de presă compania intenționează să demareze, la nivel global, un proces consultativ cu scopul de a stopa plățile către profesioniștii din domeniul sănătății pentru angajamentele ca vorbitori și pentru participarea acestora la conferințe și congrese medicale. În România, acest proces va începe în 2014.

”În același timp, GSK va crește focusul pe dezvoltarea canalelor sale alternative de comunicare (tehnologie de ultimă generație), alături de cele tradiționale, pentru a permite livrarea de mesaje adecvate despre produse și pentru a susține educația medicală pentru profesioniștii din domeniu”, se arată în comunicatul de presă.

VEZI AICI COMUNICATUL INTEGRAL

Compania este suspectată că se află în centrul unei reţele uriaşe de corupţie care a oferit şpăgi în valoare de 500 de milioane de dolari în China. Investigaţia este în curs şi, până acum, compania a recunoscut cu jumătate de gură că, într-adevăr, unii angajaţi au încălcat legea. Scandalul i-a afectat atât vânzările în China, dar mai ales reputaţia. În prezent, compania plăteşte peste 80 de milioane de dolari pentru doctorii care vorbesc la congrese pentru produsele sale. În România, firma a sponsorizat anul trecut participarea a peste 200 de medici la congresele internaţionale, însă nu a precizat şi sumele cheltuite în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel