Şeful IGPR: "Butoane" nu e un clan violent, şi-a spălat gulerele. Este mai mult pe infracţiuni economice

Poliţia Giurgiu a instrumentat 30 de dosare ale grupării Butoane, care nu este însă una violentă, axându-se mai mult pe infracţiuni economice, a declarat şeful IGPR, Liviu Popa.

"Informaţiile circulă, tot ce pot să vă spun este că Poliţia Giurgiu a instrumentat 30 de dosare ale grupării Butoane. Este o grupare care nu este violentă, şi-a spălat gulerele, e mai mult pe infracţiuni economice", a susţinut Liviu Popa, întrebat fiind de jurnalişti despre presupusa legătură dintre membrii clanului Butoane şi poliţişti din IPJ Giurgiu, informează Mediafax.

Liviu Popa a declarat că a vrut să facă o evaluare a situaţiei de la Giurgiu şi că a avut o întrevedere cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

"Procurorii nu sunt nemulţumiţi de activitatea poliţiştilor. Toate declaraţiile luate în ancheta privind moartea baschetbalistului american au fost apreciate de poliţişti. Toate acestea s-au îndeplinit într-un firesc absolut", a mai spus Liviu Popa.

În legătură cu repunerea în funcţie a fostul şef al IPJ Giurgiu, Liviu Popa a precizat că de trei luni în fruntea instituţiei este un şef împuternicit.

"De mai bine de trei luni avem un şef împuternicit la Giurgiu, fostul şef trebuie repus în funcţie, însă această repunere în funcţie va fi cel târziu în 6 decembrie, când împlineşte vârsta de pensionare", a spus şeful Poliţiei Române, la inaugurarea noului sediu al Secţiei 10 de poliţie aflat pe Bulevardul Unirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel