Proteste în Piaţa Universităţii: oamenii au blocat Bulevardul Magheru

protest_94384900
protest_94384900

În Piaţa Universităţii s-au adunat circa 400 de persoane care strigă "Demisia" preşedintelui Traian Băsescu. Jandarmii s-au încolonat în zonă, formând un cordon atât pe partea drumului spre Piaţa Română, cât şi spre cea spre Piaţa Unirii.

Protestatarii au blocat, din nou, partea carosabilă de pe Bulevardul Magheru, după ce au rupt gardurile de protecţie. Traficul este oprit în zonă.

Peste 50 de persoane protestează şi miercuri în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca faţă de decizia Curţii Constituţionale de invalidare a referendumului.

Prinţesa Briana Caragea a declarat că s-au acumulat şi mai multe supărări din partea oamenilor. "Să nu uităm că în momentul în care au început primele proteste în 13 ianuarie, domnul Traian Băsescu a dispărut şi nu a dat niciun fel de declaraţie timp de o săptămână întreagă. Tăcerea de aacum nu este deloc surprinzătoare, după părerea mea, în schimb, oamenii aşteaptă în mod clar revenirea la normalitate, pentru că în ultimele două luni a fost orice, dar nu normalitate", a mai spus prinţesa Caragea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel