Olguța Vasilescu cere daune de un milion de euro de la FRF

Lia-Olguta-Vasilescu dc
Lia-Olguta-Vasilescu dc

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cere daune de un milion de euro de la Federația Română de Fotbal pentru excluderea Universității Craiova din toate competițiile desfășurate în România, potrivit digi24.ro. Edilul a depus o cerere la DNA, în dosarul în care este anchetată dezafilierea echipei din Bănie. Dna. Vasilescu susţine că hotărârea Federaţiei a adus grave prejudicii de imagine și financiare oraşului pe care îl reprezintă.

”Cât priveşte daunele solicitate, apreciem că acestea sunt justificate având în vedere calitatea de instituţie publică a Municipiului Craiova şi prejudiciul suferit prin atingerea adusă imaginii şi prestigiului autorităţii locale în raport cu cetăţenii, a încrederii pe care aceştia o au în autorităţile alese prin încercarea de a inocula opiniei publice fapte neadevărate şi nesusţinute legal, susţine Primăria Craiova în cererea către DNA”, se arată în cererea către DNA formulată de primarul Craiovei.

Cererea de constituire ca parte civilă este îndreptată împotriva învinuiţilor FRF, LPF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Octavian Goga, Cornel Şfaiţer, Marian Ruse, Ştefan Stana, Cristian Bobar, Paul Costaş, Sorin Ţerbea, Vasile Avram, Marian Pălărie, Marius Ştefan (componenţi ai Comitetului Executiv al FRF - n. red.) şi a altor învinuiţi din acest dosar şi a părţilor responsabile civilmente, pentru ca aceştia să fie obligaţi în solidar să ne plătească suma estimată provizoriu la 1.000.000. euro”.

„Eu sper din toata inima s-o readucem, pentru că 80 % din populaţia Craiovei vrea Universitatea Craiova şi nu altă echipă”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel