Numerologie: ziua de 16 este un fatidică pentru Huidu. Astrograma arată că era predispus la accidente mortale

mihai voropchievici
mihai voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici susţine că în conformitate cu astrograma lui Huidu acesta era predispus la un accident, dar soarta îi este favorabilă şi va trece peste fiecare obstacol. Ziua de 16 este una fatidică pentru realizatorul TV şi totul provine de la ziua sa de naştere.

"Astrograma arată că s-a urcat la volan cu o stare de surescitare. Fiecare literă din numele Şerban Huidu are o conotaţie în cifre, iar toate aceastea adunate iţi dau un impact. Are doi de 16 în diagramă, plus 7 din faţă. deci are 16.07 1976. În numerologie cei care au doi de 7 în diagramă, enunţul lor sună cam aşa Dumnezeu îi iubeşte, dar îi şi pedepseşte. Iar pedeapsa poate să vină prin pierderi de vieţi omeneşti, prin pierderea unei persoane dragi sau chir printr-o pierdere pecuniară", a explicat Voropchievici într-o emisiune la Antena 3.

"Fiecare om din datele lui de naştere şi prin numele pe care îl poartă vine în contact cu nişte vibraţii ale Universului pe care este bine să le cunoaştem. Huidu prin excelenţa are sorţii de partea lui. A trecut prin încercări grave şi dastorită lipsei de precauţie şi datorită genului său mai sfidător cu tot ce se întâmplă în jur, dar nu putem să venim acum şi să îl acuzăm că a făcut premeditat ceea ce a făcut. Asta a fost neşansa lui. El este născut pe 16, accidentul s-a produs într-o zi de 16, incidenţele din data de naştere conduc la un impact", a mai spus acesta.

"Lui Huidu data de 16 îi este fatidică. Ieri îi era prescrisă o zi proastă. În astrograma lui se regăsesc foarte mulţi factori de risc, dar  are şi foarte mult ajutor din partea forţelor cereşti şi el va depăşi cu brio orice impact", a conchis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel