LITORALUL PENTRU TOŢI a demarat. De Ce să-ţi faci vacanţa la mare cu 200 de lei!

spa
spa

Asociaţia Litoral – Delta Dunării a lansat ediţia  de primavară a programului “Mini preţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi” 2011, ofertă valabilă până la 14 iunie.  Programul este susţinut şi promovat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism – ANAT şi patronatele hoteliere de pe Litoral.

Programul “Mini preţuri de vcanţă – Litoralul pentru toţi” se remarcă, din nou, printr-o oferta variată, care cuprinde hoteluri de la 1 * la 5 * .  Tarifele pentru aceasta ediţie ( 03.05 – 14.06. 2011 - sejur 6 nopţi/persoană) sunt urmatoarele :

Hotel 1* fara mic dejun : 179 lei / 6 N / pers.

Hotel 2* fara mic dejun: 209 lei / 6 N / pers.

Hotel 2* cu mic dejun : 279 lei / 6 N / pers.

Hotel 3* fara mic dejun : 249 lei / 6 N / pers.

Hotel 3* cu mic dejun : 379 lei / 6 N / pers.

Hotel 4* cu mic dejun : 439 lei / 6 N / pers.

Hotel 5* cu mic dejun : 549 lei / 6 N / pers.

Listele cu structurile de cazare înscrise în program şi agenţiile care vând acest program se vor regăsi pe site-ul programului - www.anat.ro/minipreturi/litoral , www.asociatia-litoral.ro si www.anat.ro.

Cele mai căutate oferte sunt însă cele oferite de hotelurile clasate cu două stele - 209 lei - şi trei stele - 249 de lei.

Acces gratuit la obiective turistice

Aşa cum au fost obisnuiţi deja, turiştii care cumpară acest pachet beneficiază de un Voucher de atracţii  ( intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Complexul Muzeal de Stiinţe ale Naturii – Acvariu, Delfinariu, Microrezervaţia Delta Dunării, Planetariu; Muzeul de Istorie si Arheologie; Muzeul Adamclisi si Cetatea Histria). Dar, pe lângă atracţiile turistice, în această perioadă, SPA-urile de pe litoral au pregătit pachetele atractive cu şedinţe de nămol şi aerosoli. Terapiile cu săruri din Marea Moartă, împachetările cu ciocolată, masajul cu pietre de bambus, cu flori de lotus, tratamente faciale cu alge de Bretania sau ritualurile dedicate cuplurilor sunt doar câteva dintre atracţiile centrului Cocor Spa din Neptun. O şedinţă de două ore şi jumătate costă între 200 şi 500 de lei.

Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT !

Ce poţi face la mare în această perioadă

SPA-urile de pe litoral au pregătit pachetele atractive cu şedinţe de nămol şi aerosoli. Terapiile cu săruri din Marea Moartă, împachetările cu ciocolată, masajul cu pietre de bambus, cu flori de lotus, tratamente faciale cu alge de Bretania sau ritualurile dedicate cuplurilor sunt doar câteva dintre atracţiile centrului Cocor Spa din Neptun. O şedinţă de două ore şi jumătate costă între 200 şi 500 de lei.

Meteorologii anunţă, până la 15 mai,  o temperatură medie de 11 grade Celsius.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel