Urmărește emisiunea live


Lăzăroiu, atac la CTP în subiectul raportului CE

Deranjat de declarațiile lui Cristian Tudor Popescu privitoare la atacurile mass-media asupra Justiției,

Consilierul prezidențial a postat pe contul de Facebook faptul că, deși își propusese să nu mai comenteze părerile lui CTP, nu poate să tacă într-o anumită problemă. “Îl aud acum spunând: e mai periculos să limitezi libertatea de exprimare decât o calomnie în presă, făcând referire la recomandările CE față de atacurile media la oameni din justiție. Și nu pot să nu îi dau dreptate ca principiu general”, spune Lăzăroiu pe contul său de Facebook.

Consilierul prezidențial susține că atât el, cât și editorialistul Gândul știu “foarte bine faptele” și știu “foarte bine la ce se referă raportul CE“. Lăzăroiu menționează că exista un trust de presă “care duce o campanie de demolare a unor instituții ale statului de drept și a unor oameni care slujesc aceste instituții cu bună credință, zic eu. Calomnii, mizerii, minciuni, obscenități, tot ce e mai rău”. Consilierul nu dă numele trustului, dar adaugă faptul că “această campanie se duce în folosul unui singur om, care are probleme de notorietate cu justiția: patronul acestui trust”.

În postarea sa, Sebastian Lăzăroiu subliniază că “CTP știe foarte bine faptele”, iar strategia adoptată de jurnalist în a  enunța “niște principii generale, fără să te raportezi la realitate (linșajul mediatic în folosul patronului)”, i se pare o mare ipocrizie. Consilierul conchide cu precizarea că imposibilitatea raportul CE de a fi mai explicit în această privință, nu înseamnă “că trebuie să ne mutăm cu toții în abstract”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel