Haşotti: Declaraţiile lui Macovei, de procuror stalinisto-ceauşist

hasotti
hasotti

Ministrul desemnat la Cultură, Puiu Hașotti, a declarat că afirmațiile europarlamentarului PDL, Monica Macovei, despre Adrian Năstase,   sunt cele ale unui procuror stalinisto-ceauşist, el precizând că, dacă afară sunt 30 de grade, Macovei se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade.

 "Declaraţiile sunt incalificabile, de procuror stalinisto-ceauşist. Sunt afară 30 de grade, cred că doamna Monica Macovei se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade", a spus Haşotti.

 Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a susţinut, luni, comentând declaraţiile europarlamentarului PDL Monica Macovei la adresa lui Adrian Năstase, că aceasta ar trebui să-şi nege propria existenţă şi că trăieşte într-o altă lume, interesantă, din care e greu să-ţi revii.

 "Ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă. Cred că trăieşte în altă lume - şi ştim cu toţii la ce mă refer când zic. E o lume interesantă, dar din care e greu să-ţi revii aşa, deodată. Îşi revii în etape", a spus Ilie Sârbu despre declaraţiile Monicăi Macovei.

 El a spus că social-democraţii nu se pot "decupla" automat de "omul" şi "colegul" Adrian Năstase.

 "Partea sentimentală rămâne: e colegul nostru, e omul Năstase. Nu ne putem decupla aşa automat de toate, nu suntem computere", a spus Ilie Sârbu.  El a precizat că nu a vorbit în această perioadă cu Adrian Năstase. (Sursa: Mediafax)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel