Fosta uzină Vulcan va deveni sediul unui hipermarket Carrefour

carrefour dc
carrefour dc

Carrefour va deschide la sfârșitul anului 2013 un nou hipermarket în București, de data aceasta, în centrul comercial dezvoltat de New Europe Property Investments (NEPI) pe platforma fostei uzine Vulcan, în zona de sud-vest a Capitalei.

Cel mai nou centru comercial al Bucureștiului va acoperi o suprafață de 9.700 mp și va fi cel mai probabil inaugurat la sfârșitul lui 2013. Hipermarketul va fi construit pe terenul fostei uzine Vulcan, iar în cele opt hectare vor fi incluse și o galerie comercială de aproximativ 3.000 mp, un ,,strip mall’’ cu câteva unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră, construite pe o suprafaţă suplimentară de aproximativ 15.000 mp şi un restaurant de tip ,,drive in’’ cu o suprafaţă de aproximativ 500 mp. De asemenea clienții vor avea la dispoziție și aproximativ 1.000 locuri de parcare. ”Prin prezenţa hypermarket-ului Carrefour – retailerul alimentar preferat al românilor, în acest nou centru comercial ce va fi dezvoltat în Bucureşti ne dorim să venim mai aproape de clienţii noştri şi în întâmpinarea nevoilor acestora. Acest centru comercial va beneficia de o locaţie uşor accesibilă atât din bulevardul Mihail Sebastian cât şi din Şoseaua Progresului şi de un mix comercial atractiv astfel încât să oferim o experienţă de cumpărături cât mai placută clienţilor noştri. Ne bucurăm să continuăm în acest fel parteneriatul început cu NEPI în anul 2011 prin redezvoltarea centrului comercial de la Ploieşti.”, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.

“Cu sprijinul şi cooperarea autorităţilor ne dorim ca in trimestrul III 2013 să putem oferi publicului Bucureştean o nouă zonă comercială complexă aproape de casă, care in acelasi timp va revigora o zona importanta din sud-vestul Capitalei. In Decembrie 2011 am initiat cu Carrefour un parteneriat pe termen lung prin redezvoltarea zonei comerciale de la Ploiesti si avem incredere ca si acest proiect va fi unul de succes.“ a afirmat Tiberiu Smaranda, development executive, NEPI.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european și deține 15.000 de magazine răspândite în 30 de țări din întreaga lume. NEPI este o companie ce investește în societăți comerciale și activează în România din anul 2007.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel