Diversiune: Florin Ghiulbelghian, un mason controversat, îl acuză pe Ponta de sex cu minore

prostitutie
prostitutie

Scandalul declanşat de apariţia în presă a dosarului privind reţeaua de prostituţie de lux coordonată de Ion Valeriu Tămârjan şi Relu Cornel Costan, sub acoperirea unor agenţii de modeling, este folosit de anumite personaje pentru denigrarea unor lideri politici importanţi.

După ce au fost vehiculate nume precum Robert Negoiţă sau Nicolae Bănicioiu, ca şi clienţi ai reţelei respective, Florin Ghiulbelghian, un mason controversat, susţine pe blogul personal că şi Victor Ponta ar fi beneficiat de serviciile oferite de reţeaua lui Tămârjan.

„În urma discuţiilor cu unele dintre fetele cărora am reuşit să le câştigăm încrederea, inclusiv prin invitarea lor în excursii în străinătate, au mai fost confirmati ca şi clienţi Ionut Negoiţă (fratele lui Robert), Nicolaie Bănicioiu şi, surpriză, Victor Ponta (...) Nu ar fi un fapt atât de grav pentru Victor Ponta (este totuşi un bărbat tânăr, draguţ şi o persoană publică destul de cunoscută) dacă, la data întreţinerii actelor sexuale cu respectivele domnişoare, două dintre ele nu ar fi fost minore“, susţine Florin Ghiulbelghian.

Metoda folosită, de tipul „mi-a spus cineva că...“ - o binecunoscută manevră de intoxicare securistică - duce cu gândul că scandalul „Sex în PSD“, care atinsese doar personaje nesemnificative din acest partid, a fost creat pentru a ajunge la vârful formaţiunii politice. De altfel, în rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT numele lui Victor Ponta nu apare nici măcar o singură dată.

Rechizitoriul în cazul dosarului de prostituţie de lux

„Şi mai are ceva de-a face cu MLNR (Marea Lojă Naţională din România - n.r.) acest mic scandal. Ambii fraţi Negoiţă sunt membrii de vază ai MLNR, în hotelul lor din Otopeni găzduind o lungă perioadă de timp un templu masonic pentru Loja din care făceau şi ei parte. Agapele fraterne ce urmau ţinutelor rituale se mai încheiau câteodată şi cu participarea unor fetite ce satisfăceau poftele câtorva dintre masonii ce făceau parte din cercul restrâns de prieteni şi fraţi ai celor doi Negoiţă“, mai susţine Florin Ghiulbelghian.

Florin Ghiulbelghian a fost exclus din rândul Masoneriei în urmă cu o săptămână, la o zi după alegerile care au avut loc în cadrul acestei organizaţii.

Citeşte şi:

Scandal sexual în lumea modei, cu întindere în politică, afaceri şi lumea interlopă

Robert Negoiţă neagă implicarea sa într-un dosar de trafic de persoane

Radu Mazăre: Sunt gagicar, dar nu am plătit niciodată pentru sex. Sunt ca Berlusconi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel